Takplater inne fra Kraft

Som offisiell distributør leverer vi takplater inne fra Kraft som kombinerer funksjonalitet med estetikk. Perfekt for alle typer rom

01

Linear strip ceilings

02

T-profiles

03

Open cell ceilings

04

Ceiling panels

Om Kraft

Vi er stolte av å samarbeide med den ledende produsenten av himlingsløsninger fra Ukraina - Kraft. Som et dedikert team er vi glade for å presentere og tilby et eksepsjonelt utvalg av himlingsløsninger skreddersydd for det norske markedet.

I vårt selskap forstår vi betydningen av et velutformet og effektivt system for himlingsoppheng. Derfor har vi samarbeidet med Kraft for å bringe deg det beste utvalget av førsteklasses produkter som tilfredsstiller dine spesifikke behov.

Vår forpliktelse til kvalitet og innovasjon gjenspeiles i det mangfoldige utvalget av himlingsløsninger vi har nøye kuratert. Utforsk følgende alternativer som vi stolt tilbyr:

  1. Kubisk skinnesystem: For et moderne og stilig utseende som legger til en touch av sofistikasjon i ethvert rom.
  2. Plateformet skinnesystem: Et klassisk valg med tidløs eleganse, perfekt for å forbedre estetikken i dine omgivelser.
  3. T-rutenettssystem og metallkassetter: Praktisk, allsidig og funksjonell, noe som gjør det ideelt for kommersielle og industrielle bruksområder.
  4. Akustiske plater for T-rutenettssystem: Designet for å gi utmerket lydabsorpsjon og støyredusering, og sikrer en komfortabel og fredelig atmosfære.
  5. Åpen cellehimling: Et innovativt valg som kombinerer moderne design med enestående akustikk, egnet for moderne arkitektoniske konsepter.
  6. KRAFT LED-belysning: Forbedre din himlingsløsning med energieffektiv og visuelt tiltalende belysning, som gir liv til dine områder.

Hvis noen av disse himlingsløsningene fra Kraft vekker din interesse, oppfordrer vi deg til å ta det neste steget. La oss en melding gjennom vårt kontaktskjema, og vårt dedikerte team vil raskt ta kontakt med deg. Vi ser frem til å diskutere ditt prosjekt og gi deg en personlig beregning som passer perfekt til dine behov.

Other Partners